Moeten we al instappen. Wat vindt u meneer Tostrams?

Ja, die vraag houdt menig een zich bezig. Sterker nog velen zijn al veel eerder ingestapt en die hopen nu dat anderen erbij komen, dan steunt de koersen misschien weer wat.
Dus met een titel als deze kijkt de angstige belegger snel wat de boodschapper te brengen heeft. En wat merk ik dan bij het lezen van het bericht: Royce Tostrams biedt een seminar aan: of we al moeten instappen. Dus niets van het delen van belangrijke kennis, maar gewoon ordinair een marketing boodschap. Waar er al zo veel van zijn.
Mensen die op de beurs geld verdienen zijn vooral zij die zich in marketing en sales begeven. Of dat precies hetzelfde is als Madoff zo ver wil ik niet gaan, maar soms denk ik van wel.
Tostrams had het enige tijd geleden ook bij het verkeerde eind toen hij gesteund door zijn collega het tijd vonden, er werd toen een mooi mandje van lange termijn opties gekozen. Tja…

Blijf gewoon zelf nadenken. Het volgen van dit soort seminars is echt een teken dat je te veel vertrouwen hebt in goeroes die vooral hun geld verdienen met verkoop.

Het tegenwoordige netwerk klimaat zorgt er meer en meer voor dan mensen niet meer autonoom kunnen nadenken en beslissen. En goeroes plukken daar de vruchten van.

http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/roycetostrams/3558141/__Moeten_we_al_instappen___.html?p=1,1

Reacties

Populaire posts van deze blog

Typisch Spaans: Balay

Voorbij goed en kwaad (Nietzsche)

Begraven of cremeren?