Cristiano Ronaldo

In "El Classico" (El Clásico)) van afgelopen zaterdag stond Ronaldo figuurlijk tegenover Messi. Daar waar de Argentijn deed wat hij moest doen, liet Ronaldo het afweten. Misschien dat deze gebukt gaat onder zijn marktwaarde van 80 miljoen, die Real Madrid (Quo Vadis) voor hem betaalde. De marktwaarde van Messi is niet direct bekend omdat hij al die tijd bij Barcelona is gebleven. Op twitter (5,700,224 volgers) laat Ronaldo niets weten over de match. zijn laatste tweet tot dusver is:
@Cristiano Cristiano Ronaldo I'm excited for the El Classico match tonight - get my Freestyle game for 99 cents today only! http://say.ly/hNA16YM

De tweets over Ronaldo en zijn falende performance kwamen met tientallen per minuut binnen na de wedstrijd en menige tweet beschreef impliciet het falen van de coach Mourinho die zijn landgenoot had moeten wisselen. 

De tegenstelling Messi - Ronaldo, succesvol - middelmaat moet ook Ronaldo aanvoelen. Hij mag dan veel verdienen, maar op dat niveau telt natuurlijk vooral ook de menselijke waardering.

--
Maar ja, het kan verkeren, nu zo'n twee-en-helf jaar later is Ronaldo - nu net weer met twee doelpunten tegen Bayern München in de Champions - de lachende laatste.

-- 20 juni 2016
Scoren als het erop aan komt; dan denk je niet aan Ronaldo. Waarom kan Bale voor Wales wel een hat-trick scoren en Ronaldo op hetzelfde Europa kampioenschap voor zijn land Portugal niet?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Typisch Spaans: Balay

Voorbij goed en kwaad (Nietzsche)

Begraven of cremeren?