Productiviteitsprofiel van een oplichter

Achteraf is het makkelijk praten, maar het profiel van de verdachte Frank Laan op LinkedIn geeft geen reden tot vertrouwen. Ligt dat aan LinkedIn of aan de van fraude verdachte? Waarom staat er enkel CEO Quality Investments International AG, van 2000 tot Present, en geen enkele historie? Is dat niet juist wat vertrouwen moet geven?

Maar investeerders en beleggers begeven zich niet op linkedIn, dat is meer voor de job-hopper en de serieuze business professional.

FL had tot op heden 149 relaties in zijn netwerk. Ik ben benieuwd hoe zich dat ontwikkeld, en hoe zich dat ontwikkeld heeft.

Maar persoonlijk ben ik voornamelijk geinteresseerd naar zijn productiviteitshistorie;

Cees Smit twittert:
ook leuk: Frank Laan oprichter en directeur van Quality Investments Opleiding MBO politie en recherche opleiding, vakopleiding financiƫn

Recherche-opleiding. Een dergelijke opleiding is officieel voor politieagenten en toekomstige rechercheurs... Helaas lezen we bij LinkedIn geen autobiografische gegevens.
Maar die komen binnenkort wel boven.
Voor "de biografie van een professional" verandert er weinig; de grootste productiviteitsconflicten (waaronder die van fraude) bevinden zich in het verkoopproces: de flitsende informatie van QI is typisch een voorbeeld van snelle presentaties, maar met weinig diepgang.
Het harde productieve werk gebeurt na de verkoop en meestal - wanneer de verwachtingen niet goed beheerst worden - vallen de resultaten tegen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Typisch Spaans: Balay

Voorbij goed en kwaad (Nietzsche)

Begraven of cremeren?