AaaaaaaaamigoO



Een nieuw jaar, een nieuwe beursgang.. Spannend allemaal. Heel veel informatie is er nog niet over het nieuwe AamigoO. De naam van de nieuwe uitzender begint met een A en dat is altijd sterk. "Amigo" klinkt exotisch, vriendelijk en het "lieve" aapje hoort daar waarschijnlijk bij. Ik zou graag meer willen weten over het hoe en waarom van die keuze (het aapje) als beeldmerk. Ik vind het nogal gewaagd (afbreukrisico).

Uitzenders zijn het grote voorbeeld van handelsbedrijven, net als banken en uitgevers en daarbij hoort aandacht voor de kans en opportuniteit, zonder te verworden tot opportunisme. De beursgang in een jaar waarin uitzenders en uitzenduren een stijgende lijn laten zien past hierbij; een goede timing... Veel meer valt er nog niet over te zeggen met de minieme informatie die beschikbaar is...

5 januari: E.e.a. past waarschijnlijk bij het soort uitzender; de term "social media" wordt genoemd:
EDCC heeft de aandelen verworven in Source+ NV. Betaling vindt plaats in de vorm van aandelen EDCC. Om de transactie te kunnen afronden worden 34,75 miljoen nieuwe aandelen A uitgegeven. De nieuwe aandelen A kunnen op termijn worden omgezet in gewone aandelen. EDCC gaf al 9 miljoen nieuwe aandelen uit in het kader van de reverse lisiting van AamigoO, welke worden gehouden door DGC. Value8 houdt 9,3 miljoen aandelen in EDCC.
De financiƫle doelstelling is om in 2011 een omzetgroei van minimaal 10 procent te realiseren en een hogere winst te behalen dan in 2010, aldus EDCC in een verklaring. Op middellange termijn streeft de AamigoO Group naar duidelijke autonome groei. De doelstelling voor 2014 is een stijging van het omzetniveau tot tenminste 200 miljoen euro en lichte verbetering van de winstmarge. Grote overnames worden hierbij niet verwacht. Mocht dit wel gebeuren dan kan de doelstelling sneller worden gerealiseerd, aldus EDCC.
Source+ heeft als kernactiviteiten contractbeheer, payrolling en detachering. In de periode 2007-2009 werd een stijgende omzet geboekt bij een bedrijfsresultaat van 2,4 tot 3,2 miljoen euro. Over de eerste negen maanden van 2010 werd een omzet gerealiseerd van 90 miljoen euro met een bedrijfsresultaat van 2,0 miljoen euro. Naar verwachting komt de totale omzet voor 2010 uit op 120 miljoen euro, iets lager dan in 2009, bij een operationele nettowinst van tenminste 2 miljoen euro.
AamigoO is een uitzendconcept op basis van social media. Voor 2011 moeten de activiteiten tenminste kostendekkend zijn. Op termijn moet minimaal 15 procent van de omzet van EDCC afkomstig zijn van AamigoO. De marges bij AamigoO zijn naar verwachting hoger dan bij Source+.
(Robert du Bois, ABM Financial News)


Meer over EDCC en AamigoO op Recruitment Matters


2 juni 2011
-----------
AamigoO wil uitstel publicatie jaarrekening
Uitzendgroep AamigoO Group wil uitstel van de publicatie van de jaarrekening over 2010. De onderneming zal op een buitengewone aandeelhoudersvergadering met terugwerkende kracht toestemming vragen voor een verlenging van de publicatietermijn, zo meldde het bedrijf woensdag.
... "De analyse en verwerking van de juridische wijzigingen die AamigoO onderging, vergden meer tijd dan in eerste instantie werd aangenomen", aldus de onderneming. Naar verwachting kan de definitieve jaarrekening pas op 27 juni worden gepubliceerd.
Aandeelhouders zullen op 15 juli aanstaande gevraagd worden AamigoO toestemming te geven de cijfers later te publiceren. Het bedrijf verwacht eind augustus een normale aandeelhoudersvergadering bijeen te roepen om de jaarstukken te bespreken en goed te keuren...
(Bron: Telegraaf)

-- 16 nov 2021. Er is het nodige gebeurd... 

AamigoO Group verandert haar naam en heet voortaan Source Group NV. (datum onbekend)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Typisch Spaans: Balay

Voorbij goed en kwaad (Nietzsche)

Begraven of cremeren?