FED krijgt (eindelijk) Audit

Kort geleden kwam Ron Paul in het nieuws met zijn overwinning om de Federal Reserve te laten auditen. Wat weinig mensen weten is dat de FED helemaal geen overheidsinstelling is, maar volledig in handen is van private banken. Complottheorieaanhangers of die van The New World Order menen dat de controle van de FED bij de Rothschilds ligt.

Een andere onduidelijkheid en nog minder transparant is waar het Goud van de centrale banken ligt. Is dat ook in de handen van deze FED en is het er sowieso nog wel?

Nu de FED eindelijk geaudit wordt - krijgen we in de Wikileak-tijdperk wellicht wat meer informatie. Maar verwacht er niet teveel van.

Slechts mondjesmaat komen de grote fraudes - zoals die van het LIBOR-kartel van Barclays aan het licht. Wikileaks topman kijkt van de zijlijn toe.

"Bijna niemand weet dit, " zegt  Willem Middelkoop, vandaar ook zijn tweets als deze: Martien van Winden is historicus en daarom veel interessanter dan 99,9% van de economen  - en: Ik sla geen krant meer open. Bovenstaande [verwijderd omdat de link niet meer werkte] video (https://www.youtube.com/watch?v=QYI1LKSTHYI) op YouTube is van 1 juni 2012.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Typisch Spaans: Balay

Voorbij goed en kwaad (Nietzsche)

Begraven of cremeren?