Toch een Blog?

Ik ben eigenlijk geen voorstander van Blogs al denk ik dat ze wel functioneel zijn, zelf voelde en voel ik er niet veel voor. In plaats van dat het me vrijheid geeft - iets dat ik nogal belangrijk vind - denk ik dat het me begrenst. Ik heb er destijds een kort artikel aan gewijd.

Aan de andere kant heb ik net als velen de behoefte om me te uiten en heb niet altijd zin om me te houden aan regels die andere forums en sites me opleggen.

Blogs zijn meestal specialistisch en gericht op een klein expertise-gebied. Dat is een andere reden waarom ik er niet veel voor voel. Mijn interesses zijn breed. De titel - management, cultuur en verandering - dekt daarom de lading gedeeltelijk.

Op het gebied van verandering zou ik met deze blog een contributie willen toevoegen op het gebied van management advies. Ik denk dat daar nog veel te leren is.

Dus toch een blog? In ieder geval een begin, of ik het doorzet zal moeten blijken.

--
29 jan 2019. Lees ik dit nog een ker terug. Zomaar beginnen en wel zien waar het schip strand, waar het aanmeert, of waar het heen koerst?

-- 13 jaar later, wat is mijn visie en missie:

Destijds was het dus interesse, ergens tussen in zitten, betrokken zijn, bijdragen leveren , ... op het gebied van "management." zelfkennis, denk ik nu, is daarbij erg belangrijk.

-- aug 2023. Ca. 16 jaar later heb ik er geen spijt van. Ik lees e.e.a. nog een keer terug. Het is misschien voor mezelf vooral een kladblok of geheugensteuntje. Hoe de wereld, maar ook ikzelf veranderd ben.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Typisch Spaans: Balay

Voorbij goed en kwaad (Nietzsche)

Begraven of cremeren?